Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Online művezetői és műszakvezető tréningek

Művezető tréning, műszakvezető tréning, csoportvezető és sorvezető (termelésirányító, frontline vezető) tréningek, ill. művezetői képzés, műszakvezetői képzés, csoportvezetői, sorvezetői képzések távoktatással online is (skype, meet, webex, ill. zoom). 
Művezető / csoportvezető / műszakvezető / sorvezető (termelésirányító) képzésünk eredménye
A termelésirányítók munkája őrült nehéz. Sci-fi filmeket idéző gyártósorokon, akár százmilliós berendezésekkel kell, lean környezetben helytállni, miközben egyre gyakrabban (csak idézünk a kollégáktól) a HR nekik börtöntölteléket vagy facebook-függő telefon****kat ad, vagy "olyan csávót, aki röhögve mesélte márciusban, hogy idén mi vagyunk a 4. munkahelye" (tehát januárjától márciusig.) 

 

Óriási a kihívás. De mégis. Vezetés-szakmai oldalról felkészítjük a művezető, műszakvezető, csoportvezető résztvevőt vezetői feladatai lehető legeredményesebb ellátására. Releváns tréning-gyakorlatokkal számos vezetői készséget fejlesztünk, csiszolunk, tökéletesítünk, továbbá fontos ismereteket tanítunk. Olyanok vagyunk, mint egy műszakvezetői, művezetői, csoportvezetői Top Gun akadémia. (Ha látta Tom Cruise-zal a Top Gun-t, megvan még, hogy ki érdemli ki a titulust? A legjobb 1%.) 

  

A képzések felépítése és időtartama
Céges tréningjeink időtartamát megrendelőnkkel egyeztetjük. A céges képzéseket célszerűen egy előkészítő nap előzi meg. A képzést előkészítő napról bővebben itt olvashat. 
 A céges tréningek legrövidebb időtartamára a javaslatunk 3 nap. De mielőtt a főleg a tréningre rátérnénk. Opcionálisan, a tréninget megelőzheti egy 1-napos termelésmenedzsment képzés. A termelésmenedzsment képzésen a termelési műszakvezetők, termelésben dolgozó művezetők, sorvezetők, üzemvezetők számára a menedzsment, folyamatos javítási, termelékenység-javítási, lean, minőségbiztosítási, munkakörnyezet-javítási, problémamegoldási ismereteket és eszközöket tanítjuk meg. Ha az egynapos termelésmenedzsment, lean képzést kéri céges partnerünk, akkor összességében a művezetői, műszakvezetői oktatás 4-napos. (1 nap termelésmenedzsment és lean, majd 3 nap tréning).


Most nézzük a 3-, vagy többnapos tréninget. Céges tréningjeink tematikáját készséggel szabjuk testre, mindazonáltal a tematikára van egy, az idők próbáját kiállt javaslatunk, amelyet a következő linkeken ajánljuk figyelmébe: 


A tréning 3 napját pedig ideálisan 1 vagy 2 rendkívül hasznos követő nap (follow-up), valamint 1 vagy 2 nap szupervízió követheti. A szupervízió során ezen tréning trénere ott van a frontvonalbeli vezetők mellett, és segít nekik a gyakorlatba átültetni a tanultakat, gyakoroltakat.

 

  
Műszakvezető, művezető tréningek létszáma
A tréning ideális létszáma a 4 fő. Amennyiben a létszámmal kapcsolatban muszáj kompromisszumot kell kötni, javasoljuk, hogy az egy teremben egyazon időben tréningezettek száma ne lépje át az ötöt, max-max. hatot.

 


Műszakvezető képzések, művezető tréningek helyszíne
A képzés és követés(ek) helyszíne ideálisan egy tréningterem konferencia-hotelben, képzési központban.
A szupervízió helyszíne pedig a "shopfloor", a gyártócella, a  munkavégzés helye ÉS 
a gyárban lévő tárgyaló.

A tréninggel kapcsolatban állunk a rendelkezésére, info@mediacomm.hu vagy +36209342760.