Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Művezetői és műszakvezető tréningek

muvezeto-trening-87.jpgMűvezető tréning, műszakvezető tréning, csoportvezető és sorvezető (termelésirányító, frontline vezető) tréningek, ill. művezetői képzés, műszakvezetői képzés, csoportvezetői, sorvezetői képzések távoktatással online is (zoom). 
Művezető / műszakvezető képzésünk eredménye
A termelésirányítóknak százmilliós berendezésekkel, elképesztő gépekkel dolgozva kell lean környezetben helytállni, miközben egyre gyakrabban (csak idézünk a kollégáktól) kit "ad" nekik a HR? "Olyan csávót, aki röhögve mesélte márciusban, hogy idén mi vagyunk a 4. munkahelye" Tehát januárjától márciusig. (Tegyük hozzá. Nyilván a HR-esek sem jókedvükből vesznek fel bárkit, aki él és mozog...) Mégis.... Vezetés-szakmai oldalról felkészítjük a művezető, műszakvezető, csoportvezetőket operatív vezető feladataik lehető legeredményesebb ellátására. Releváns tréning-gyakorlatokkal számos vezetői készséget tökéletesítünk, továbbá fontos ismereteket tanítunk.


A céges műszakvezetői, céges művezetői képzések felépítése és időtartama
Céges tréningjeink időtartamát megrendelőnkkel egyeztetjük. A céges képzéseket célszerűen előkészítő nap előzi meg.
A céges tréningek legrövidebb időtartamára a javaslatunk 3 nap. Opcionálisan, a műszakvezetői, művezetői tréningeket megelőzheti egy másik képzés is, hasznos, ha egy akár rövidített six sigma és lean képzésen megtanulják a kollégák, hogy mit miért csinálnak. 
Most nézzük a 3-, vagy többnapos tréninget. Céges tréningjeink tematikáját készséggel szabjuk testre, mindazonáltal a tematikára van egy, az idők próbáját kiállt javaslatunk, amelyet a következő linkeken ajánljuk figyelmébe: 


A tréning 3 napját pedig ideálisan 1 vagy 2 rendkívül hasznos követő nap (follow-up), valamint 1 vagy 2 nap szupervízió követheti. A szupervízió során ezen tréning trénere ott van a frontvonalbeli vezetők mellett, és segít nekik a gyakorlatba átültetni a tanultakat, gyakoroltakat.

 

  
Műszakvezető, művezető tréningek létszáma
A tréning ideális létszáma a 4 fő. Amennyiben a létszámmal kapcsolatban muszáj kompromisszumot kell kötni, javasoljuk, hogy az egy teremben egyazon időben tréningezettek száma ne lépje át az ötöt, max-max. hatot.

 

Műszakvezető képzések, művezető tréningek helyszíne
A képzés és követés(ek) helyszíne ideálisan egy tréningterem konferencia-hotelben, képzési központban.
A szupervízió helyszíne pedig a "shopfloor", a gyártócella, a  munkavégzés helye ÉS 
a gyárban lévő tárgyaló.

A műszakvezetői, művezetői tréninggel kapcsolatban állunk a rendelkezésére, info@mediacomm.hu vagy +36209342760, ill. ezen a linken "mindent" megtalál.